nuestro horario:

 de miércoles a lunes de 13:00 a 17:00h y de 20:00 a 23:00 (lunes noche y martes cerrados)

Per a començar a embolicar-se

3.50€
Les nostres olives flamenques
Per a passar el temps

I seguim amb l'embolic!

11,5€
El Planchao de Porquet
amb mozarella, poma dolça i tòfona
14.90€
Filipinos
de foie mi cuit i xocolate blanc (si…has llegit bé)
8.50€
Coca Inés Rosales
amb salmó marinat, alvocat i formatge crema
8.50€
Hummus
de musclos en escabetx “ho repelaràs”
22€
Pernil Gla
(100 grams) del car
14.90€
La Burra(ta)
en amanida amb tomàquets fresc, pesto verd genovès i bresaola
18.90€
La Pizza de la meva nena Carla
sense tomatina amb molt de formatge, rellom, foie, ceba caramel i nous
13.90€
La Ratonera
8.90€
La Rusa
que va néixer en el sud
8.00€
Rostes
de los de verdad
15.90€
Tartar
de salmó i llagostins en bocades
7.90€
Les patates amanides de la fira de Sevilla
amb ventresca de tonyina
9.50€
Llom de Gla
menja de fatxendes
7.90€
Nuggets
de formatge de cabra amb maduixes dolces

La Fritanga pija

9.90€
Bunyols
segons ens dona el vent, i aquesta vegada ens ha donat pel bacallà
11.90€
Xips d’Albergínies
amb crema de formatge suau, encenalls de foie, pernil del bo i pluja de mel
6.50€
Les Braves
que no ho són tant, amb coses
1,80€/u.
Les donyes sempre van ser molt *croquetes*
aquesta setmana, de pollastre rostit i foie
3.50€
Tacs de truita de Camarón amb Guacamole, Bec de Gall i Més Gambetes
7.90€
Crispetes
de pollastre crunch de cereals amb maionesa dolça spicy
6.50€
Samosas de Pollastre (2 unitats)
una mica cabrones perquè piquen

Els Acaronats de la Lianta

17.90€
L’arròs de sempre
L’arròs melós del papa, aquesta setmana de gamba vermella i medalló de rap
12.90€
El Caneló al bèstia
de pollastre rustit, foie i tòfona
12€
Miss Truita “preñá” a la carbonara
amb parmesà i niu de papes
12.90€
Els nostres Ous
trencats de marca amb papes i toppings de pernil de gla, foie i més coses. (Covards i gallines)

Hi havia una vegada una vaca, que es va enamorar
d'un porc i van tenir un beu cabrit

15.90€
Llangardaix Gla
a la sal amb puré de papes melós i pebrots del padró
13.00€
Les Costelles de Cabrit Arrebossades
“per a menjar com a pipes” amb maionesa d’anxoves i tàperes
19.50€
Tataki de Vaca Vella
marinat amb pebre negre
21.50€
Llom Baix de Sidrería Fanfarró i Fatxenda (400 Grams)
en pedra moderna de ferro colat
13.50€
Mollejitas Tostaditas
amb cremós de champis picants
19.90€
Steak Tartar
amb molles de foie

El Peix s'embolica i es mossega la cua

16.90€
Tataki de Tonyina Vermella
amb chutney de pomes, algues wakame i maionesa de wasabi
16.90€
Per a les Cloïsses
Per a les Cloïsses
22€
Pota de polp a la brasa
amb cremós de papes

Les Postres

8.90€
L’entrepà de Kinder Gelat
amb el seu pa de macaron
8.90€
El Cheese t’ho fas el teu
8,90€
L’Ovni
de coca d’Inés Rosales, coques i Kinder
8.90€
Volcà de Xocolata
en erupció
7,90€
El Rolling
de crema catalana cremada amb maduixes i ametlla crocanti
8.90€
L’Empassa Boles de Gofre
amb Nutella
7,90€
Els Tequeños
de nutella amb pluja de nocilla blanca i gelat de vainilla

Extres

2,50€/unitat
Pa
amb tomàquet i oli del bo